Reviews

Wie beter dan mijn klanten kunnen vertellen wat een traject hen heeft gebracht? Ik hecht ook veel waarde aan de feedback van mijn klanten. Lees hieronder uit een greep van de reacties.


Het was na de zoveelste vakantie waarbij ik moeite had de draad van het werk weer op te pakken. Steeds vaker deed ik de dingen in mijn werk met veel tegenzin. Ik had al een kort traject gevolgd bij een loopbaancoach en die adviseerde mij om uit te kijken naar ander werk.

Jacqueline ging op een andere manier in het traject met mij aan de slag. Niet kijken naar welk werk bij mij past maar kijken welke lessen ik van huis uit heb meegekregen. Binnen de kortste keren legde ze de vinger op de zere plek. Ze gaf me inzicht in waarom ik doe wat ik doe en ze hielp me ook om hier anders mee om te gaan. Ze hield me een spiegel voor maar dat voelde helemaal goed. Inmiddels ben ik minder gaan werken en heb ik een nieuwe balans gevonden, voor nu, want de verandering is ingezet. 

 

Ria

 

 

Mijn scheiding zette mijn leven flink op zijn kop. Opnieuw voelde ik me erg onzeker over mezelf. Voor mijn gevoel was ik terug bij af. Geen fijn gevoel kan ik wel zeggen. 

En toen kwam ik bij jou. Eigenlijk voor iets anders maar het gesprek ging al snel over de manier waarop ik op dingen reageer. Je liet me nadenken over de reden waarom ik zo reageer en je hielp me met Hypnose. Dat was heel bijzonder en het heeft me veel gebracht. Nee het verwerken van de scheiding dat moet ik zelf doen maar ik heb wel de inzichten gekregen die ervoor zorgen dat ik nu wel voor mezelf kies. Een hele verandering kan ik wel zeggen.

Hartelijk dank voor je oprechte aandacht en betrokkenheid.

Mira

Mijn traject bij jou is alweer even geleden maar natuurlijk geef ik graag een review. 

Ik kwam bij jou op aanraden van iemand anders omdat ik vastliep met een thema op mijn werk. Ik had een aantal jaren een leidinggevende functie gehad. Nu werd mij gevraagd om deze functie neer te leggen en een niet-leidinggevende rol te gaan vervullen. Ik heb een aantal weken lopen dubben wat ik moest doen en ook als ik het dan zou doen hoe ik dat ging vertellen aan mijn team. 

In het gesprek met jou kan ik me herinneren, ging ik heel erg in op de inhoud in de verwachting dat jij me ging helpen met het maken van een keuze. Je gaf echter aan dat je de inhoud niet zo goed begreep, alleen dat je wel de conclusie kon trekken dat ik een vakman moest zijn. Maar je wilde het met mij hebben over wat deze gebeurtenis met mij deed. Dat viel aanvankelijk niet mee maar het traject heeft er wel voor gezorgd dat ik met mijn onzekerheden aan de slag ben gegaan en dat de verandering van functie uiteindelijk goed is uitgepakt voor mij.

Hartelijk dank nogmaals, Geert.