Iets voor mij?

Herkenbaar? Je hebt al aardig wat hobbels genomen in je leven. Voor aardig wat uitdagingen gestaan ook. Teleurstellingen, verdriet, tegenvallers. Maar met je doorzettingsvermogen, kracht en trots nam je al deze horden in je leven. En als je het zelf mag zeggen; met succes. Je staat je mannetje wel en weet inmiddels goed wat je wel en niet wil. 

Maar waarom ben je dan toch regelmatig wat somber? Neerslachtig? Kan opeens je een gevoel bekruipen van 'is dit alles?' En dat terwijl dan alles en iedereen lijkt te roepen 'dat je zo dankbaar moet zijn'.  Maar zo voel je je echt niet altijd, dankbaar. En daar kun je je dan ook weer schuldig over voelen. 

Onzekerheden

Feit is dat je diep van binnen twijfels hebt. Over jezelf, over je leven, over wat je nog wil doen in het leven en of dat allemaal wel kan want ja, je bent toch ook wel een beetje op je 'retour'. En of je nog wel aantrekkelijk bent en.. 

Zou het kunnen?

Het zou zo maar kunnen dat de overgang op dit moment in jouw leven de stoorzender is. De stoorzender die jou uit je evenwicht haalt. De stoorzender die je doet twijfelen. Want weet je dat de overgang echt niet alleen zorgt voor opvliegers, nachtelijk zweten, slecht slapen en stemmingswisselingen? En als je pech hebt al deze aspecten? De overgang is ook zeer waarschijnlijk verantwoordelijk voor je gevoelens van onrust, onzekerheid, lusteloosheid. Dat je hier niet zo veel over hoort komt omdat deze informatie niet zoveel wordt gedeeld op internet. En met elkaar over echte gevoelens van onzekerheid praten gebeurt ook lang niet altijd. 

En zo kan het gebeuren dat je met klachten rondloopt waarvan je denkt dat ze uniek zijn maar waarin veel anderen zich herkennen. Lang voordat de onregelmatige cyclus zich aandient en de bekende klachten van de overgang als opvliegers en stemmingswisselingen kun jij dus al last hebben van die verstoorde hormoonhuishouding. 

Laat de overgang geen stoorzender zijn

Je hormoonhuishouding mag dan wel verstoord zijn, je hoeft de overgang geen stoorzender te laten zijn. Je kunt er glansrijk doorheen, mét de juiste kennis en mét de juiste ondersteuning. Want hoe fijn zou het zijn als je in deze periode van je leven je je juist heel krachtig kunt voelen en vol vertrouwen naar de toekomst kunt kijken? Licht en ontspannen?

Mijn visie

Juist nu je een leeftijd hebt gekregen dat je je handen vrij hebt om jouw eigen leven vorm te geven. Dat je een stuk steviger in je leven staat dan jaren eerder. Juist deze periode leent zich om tijd te besteden aan jouw behoeften en jouw wensen. Ik begeleid met veel plezier vrouwen in de overgang om deze fase juist een gloedvolle periode van persoonlijke ontwikkeling en groei te laten zijn zodat vol vertrouwen uitgekeken kan worden naar de rust die volgt na de overgang.

Wil je eens kennismaken met mij? Wil je waardevolle tips en inzichten ontvangen waarmee je zelf al meteen aan de slag kan? Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende webinar.