Foto door form PxHere

Iets voor mij?

Herkenbaar? Je hebt al aardig wat hobbels genomen in je leven. Voor aardig wat uitdagingen gestaan ook. Teleurstellingen, verdriet, tegenvallers. Maar met je doorzettingsvermogen, kracht en trots nam je al deze horden in je leven. En als je het zelf mag zeggen; je bent uiteindelijk ook best succesvol. Op werkgebied en privé. Je staat je mannetje wel en weet inmiddels goed wat je wel en niet wil. 

Maar waarom ben je dan toch regelmatig wat somber? Neerslachtig? Kan opeens je een gevoel bekruipen van 'is dit alles?'. En dat terwijl dan alles en iedereen lijkt te roepen 'dat je zo dankbaar moet zijn'.  Maar zo voel je je echt niet altijd, dankbaar. En daar kun je je dan ook weer schuldig over voelen. 

Feit is dat je diep van binnen twijfels hebt. Over jezelf, over je leven, over wat je nog wil doen in het leven en of dat allemaal wel kan want ja, je bent toch ook wel een beetje op je 'retour'. En of je nog wel aantrekkelijk bent en.. 

Het zou zo maar kunnen dat de overgang op dit moment in jouw leven de stoorzender is. De stoorzender die jou uit je evenwicht haalt. De stoorzender die je doet twijfelen. Want weet je dat de overgang echt niet alleen zorgt voor opvliegers, nachtelijk zweten, slecht slapen en stemmingswisselingen? En als je pech hebt al deze aspecten? De overgang is ook zeer waarschijnlijk verantwoordelijk voor je gevoelens van onrust, onzekerheid, lusteloosheid.

Maar je hoeft de overgang geen stoorzender te laten zijn. Je kunt er glansrijk doorheen, mét de juiste kennis en mét de juiste ondersteuning.

Ik begeleid met veel plezier vrouwen in de overgang om deze fase juist een gloedvolle periode van persoonlijke ontwikkeling en groei te laten zijn zodat vol vertrouwen uitgekeken kan worden naar de rust die volgt na de overgang.

Lees hier verder hoe jij de baas kunt worden van je eigen overgang.