Laat de overgang geen stoorzender zijn én besteed juist nu extra aandacht aan (de beste versie van) jezelf. Met dit programma ga je niet alleen snel rust en vertrouwen voelen, er is tevens aandacht voor je uiterlijk. Je leert te dealen met de klachten de gepaard kunnen gaan met de overgang en verbetering van klachten is zelfs niet uitgesloten. Een revolutionair huidverbeteringsproduct maakt onderdeel uit van dit programma. Dit programma richt zich naast het verbeteren van je zelfbeeld en het boosten van je zelfvertrouwen op kennis over en aanpak van specifieke lichamelijke en emotionele klachten. Let the future begin! 

Kan het nog mooier?

Het 3 maanden programma 'Glansrijk door de overgang' is een compleet en uniek programma. Gedurende 3 maanden sta jij centraal en ga jij een reset maken. Kan het nog beter worden dan dat? Ja, dat kan! In dit VIP programma introduceer ik een high end maar zeer betaalbare huidverzorgingslijn en maak je kennis met de huidgel uit die lijn. Deze gel, die onderdeel uitmaakt van het VIP-programma gaat daadwerkelijk je huid verjongen. Geen botox als antwoord op een ouder, slapper wordende huid met rimpels maar een 100% veilig product.

 

Renu heet deze gel die enkel bestaat uit lichaamsidentieke redox-signaalmoleculen bestaat. Klik hier om te ontdekken wat het is. Gedurende het doorlopen van het 3 maanden programma gebruik je de gel en zul je je looks zien verbeteren. Daarnaast is tijdens tijdens het programma als extraatje ook aandacht voor verzorging van huid en haar waardoor je tijdens de overgang ook de beste versie van jezelf bent. Want je mag dan wel halverwege zijn, dat wil niet zeggen dat we geen aandacht meer besteden om er zo goed mogelijk uit te zien toch?

Investering

De investering voor dit programma bedraagt € 1329,- (inclusief BTW). Betaling in maandelijkse termijnen is  mogelijk.