Heb jij geen last van de typische overgangsklachten maar ben jij er gewoon zo aan toe om de zwaarte en de negatieve gedachten van je af te werpen? Heb jij je lang genoeg laten beperken door gevoelens van onzekerheid en twijfel? Is het tijd om te gaan staan voor wie jij van binnen echt bent? Zet deze stap dan nu en ervaar vrijheid.

Verander je zelfbeeld en boost je zelfvertrouwen - programma

Persoonlijke ontwikkeling is een voorwaarde voor succes of geluk in relaties, in werk, in het leven.  

Persoonlijke groei is de weg van zelfacceptatie, zelfwaardering en eigenliefde naar manifestatie, jouw unieke weg bewandelen. Er staat dan niets meer in de weg om je persoonlijke doelen en wensen te realiseren.  

Via persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei kom je uit bij jouw eigen unieke ik. Je authentieke ik die zich niet zoveel zorgen maakt wat anderen denken of hoe dingen horen te zijn. In die ontspannen staat kunnen jouw talenten, dromen en verlangens eenvoudig naar boven komen en hun weg vinden. 

Van persoonlijke ontwikkeling naar persoonlijke groei

Om te kunnen groeien als persoon moet je eerst iets ont-wikkelen. In dit programma ont-wikkel je inzicht in jezelf en verzacht je pijn uit jouw verleden. Wat dan ontstaat is zelfacceptatie en zelfwaardering. De waarde die jij jezelf geeft zie je gereflecteerd in alles wat je meemaakt.

Levenslessen

Je gedachten van vandaag worden volledig bepaald door wat je eerder hebt geleerd. Het is niet de gebeurtenis van gisteren waardoor je zo van streek bent, je hebt als kind al geleerd dat je door een dergelijk voorval van streek moet zijn. Dat is een patroon geworden en het zijn deze patronen, vrijwel automatische reacties, waardoor je zo belemmerd wordt.

De beste versie van jezelf worden

Om de beste versie van jezelf te worden is het nodig om ongewenste patronen en belemmerende overtuigingen los te laten. Daarvoor is het nodig dat je je ont-wikkelt, leert waarom  je op een bepaalde manier denkt, voelt en doet. Als je hierin inzicht hebt verkregen kun je je denken veranderen. Als je denken verandert dan verandert ook je voelen en je doen. Dit heet ont-wikkelen en is een voorwaarde voor persoonlijke groei.

Ontwikkelen op een ontspannen manier

De sessies vinden plaats in een ontspannen sfeer. De opbouw binnen een sessie is zodanig dat je zo ontspannen mogelijk naar huis gaat. Dat terwijl er tijdens de sessie is gewerkt aan een blijvende verandering in je denken, voelen en doen. Ik heb deze methode ontwikkeld vanuit een verlangen om cliënten doelgericht en op een fijne manier te kunnen ondersteunen. Meer over de methode kun je hier lezen.

Details programma

Het programma omvat een intake en 4 vervolgsessies van steeds 1,5 uur. Tijdens de intake wordt de uitgebreide vragenlijst die vooraf is ingevuld doorgenomen en nadien vindt een ontspannende hypnosesessie plaats. Zodoende kun je al een keer ervaren hoe dat is.

In de sessies die volgen krijg jij:

  • Inzicht in patronen die je belemmeren
  • Een verandering in denken 
  • Een positief/positiever zelfbeeld 
  • Tools om je doelen/dromen/verlangens te bereiken.

 

De inzichten en veranderingen die je tijdens de sessies hebt verkregen hebben tijd nodig om in te dalen. Tussen de sessies zit daarom tenminste 2 weken. De doorlooptijd van het programma is 2 tot 3 maanden.

Resultaat van dit programma is dat je lichter en meer ontspannen in het leven staat, je zit beter in je vel doordat je zelfvertrouwen flink is toegenomen. Je voelt je beter en zekerder en dat zorgt ervoor dat je makkelijker die stap zet in de richting die jij in wil. Maar ook je relaties worden beter en je gezondheid  verbetert omdat je minder stress ervaart. 

Investering

De investering voor dit programma bedraagt € 695,- (inclusief BTW). Een eerste factuur ontvang je na de tweede sessie, de tweede factuur na afloop van het programma.