Laat de overgang geen stoorzender zijn. Met dit programma ga je rust en vertrouwen ervaren en veel beter in je vel zitten. We streven (veelal succesvol) naar verbetering van je fysieke klachten en je leert succesvol om te gaan met eventuele typische overgangsklachten. Belemmerende gedachten, onzekerheden, negatief zelfbeeld, twijfels, uitstelgedrag, wat het ook is dat je belemmert, het heeft een plek in dit programma. Als die blokkades zijn opgelost voel jij je veel sterker en zul je dingen die je eerder als een probleem ervaarde nu hooguit zien als een uitdaging. Kortom een echte reset van hoe jij je voelt, zowel fysiek en mentaal.

4 maanden programma 'Glansrijk door de overgang'

Zo vanaf je 40ste kun je er al mee te maken krijgen, de overgang.

De overgang is een belangrijke markeringsperiode in je leven. Het is de markering tussen je vruchtbare en onvruchtbare periode. Na het doorlopen ervan ben je definitief niet meer in staat om zwanger te worden. Maar deze periode omhelst veel meer dan enkel deze belangrijke markering. Er gebeurt vanalles, zeker ook voorafgaand aan het onregelmatig komen en tenslotte uitblijven van je menstruatie. Veel klachten die vrouwen na, zeg, hun veertigste, ervaren zijn terug te herleiden naar deze overgang.

 

Schommelende hormonen en levensfase

Veel vrouwen zijn zich daar echter niet van bewust. Bij klachten wordt al snel gedacht aan de omstandigheden waardoor je klachten krijgt. Bijvoorbeeld drukte op het werk, stress in het gezin of andere uitdagingen. En in zekere zin is dat ook zo natuurlijk. Maar dat je in deze levensfase gevoeliger reageert of je minder stevig voelt dan je eerder deed kan goed komen door die schommelende hormonen. Dat weten kan al rust geven en leren hoe hiermee om te gaan kan een verademing betekenen. Tenslotte is het echt niet nodig om alle kwaaltjes en onzekerheden te accepteren als iets ‘dat er nu eenmaal bij hoort’. Veel klachten en kwaaltjes die samenhangen met deze bijzondere overgangsperiode zijn drastisch te verminderen met het programma 'Glansrijk door de overgang'. 

Waarom naar een coach met overgangsklachten?

Je weet misschien wel van het bestaan van een overgangsconsulent. Of van een voedingscoach die adviseert bij overgangsklachten. Misschien overweeg je ook hormoonpreparaten om klachten met betrekking tot de overgang te lijf te gaan. Waarom zou je dan naar een coach gaan?

Andere aanpak

Ik benader de overgang meer integraal als een periode van grote veranderingen. Op verschillende vlakken veranderen er dingen die grote impact kunnen hebben op hoe je je voelt. Als je een gezin hebt dan worden de kinderen misschien steeds zelfstandiger en hebben je minder nodig. Of doen juist een beroep op je terwijl jij je moe voelt en tijd voor jezelf zou willen hebben. 

Op het werk zijn jongere collega's die het werk soms ogenschijnlijk gemakkelijker doen en je onzeker kunnen maken. En is dat werk eigenlijk nog wel zo leuk? Vragen, twijfels, onzekerheden kunnen je flink uit balans brengen.

Je komt wellicht in gewicht aan en je lichaam wordt wat minder soepel misschien, je conditie wordt minder, je kunt je vermoeid voelen en je looks nemen af. En dan heb je ook nog de typische overgangsklachten met stip op 1 de opvliegers en het uit je bed zweten. Al deze aspecten van de overgang krijgen aandacht tijdens het programma.

Bepaal zelf de koers van je leven binnen de gegeven mogelijkheden.

Klaar voor een reset?

In het vier maanden durende programma ga jij een reset maken, anders denken over jezelf en je mogelijkheden en letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen te zitten. Na het doorlopen van dit programma heb jij weer zin om dingen aan te pakken, heb je energie en zelfvertrouwen. 

En het gaat nog verder want omdat we vier maanden samen aan de slag gaan is dit ook de uitgelezen tijd om al die dingen die je hinderen aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld wat kilootjes afvallen? Of een andere gewoonte graag achter je laten? Ook dat past prima in het programma. Dit unieke op maat gesneden programma is er voor jou als jij echt een reset wil.  

Details programma

 • Het programma start met de Boost-jouw-power-talk. In dit gesprek bespreken we wat jij graag wil bereiken, wat moet er veranderen om je geluk(kiger) te voelen. Samen bespreken we een reeel doel en bekijken we of we er beiden zin in hebben om dit samen op te gaan pakken.  Omdat dit een maatwerktraject betreft kunnen veel accenten worden aangebracht.
 • We plannen 5 één-op-één-sessies op mijn locatie in Maarheeze. In deze zogenaamde verandersessies gaan we aan de slag om de door jou gewenste verandering te realiseren. Tussendoor spreken we elkaar enkele malen online.
 • Om je hormonen in balans te brengen ga je gedurende 4 maanden supplementen gebruiken. Lees hier meer over nut en noodzaak van het nemen van supplementen. Daarnaast krijg je een eetplan aangereikt dat helpt om je hormonen in balans te brengen en te ontgiften. Eng? Bedenk dat ontgiften ervoor zorgt dat je een helder hoofd krijgt en uitgerust raakt naast allerlei andere voordelen.
 • Gedurende het traject krijg je allerlei info over de overgang, de hormonenrush, wat je zelf kan doen om met de klachten om te gaan. Je krijgt tools aangereikt om zelf je klachten beter de baas te kunnen en zelfs te verminderen (ook opvliegers kun je managen zo lang ze je nog plagen, doel is dat opvliegers verdwijnen door de aanpak!). 
 • Onderdeel van dit traject is een training die je tijdens het traject thuis uitvoert. Deze training staat naast de verandersessies garant voor een boost van je power en het ontwikkelen van positieve energie.
 • Gedurende het programma sta ik standby voor vragen, overleg etcetera.

Resultaat van dit programma is dat jij zelf weer de regie voelt over je leven. Clienten duiden dat vaak als dat ze zich lichter voelen. Je zit beter in je vel, letterlijk en figuurlijk en je bent zekerder over je eigen mogelijkheden. Daardoor ben je ook in staat om stappen te zetten, datgene te gaan doen bijvoorbeeld dat je hebt uitgesteld.  Je energie is terug, je hebt geleerd om te dealen met kwaaltjes, je relaties zijn beter en je gezondheid is toegenomen. Kortom, jouw transformatie is in gang gezet.

Investering

De investering voor dit programma bedraagt € 1199,- (inclusief BTW). Je krijgt hiervoor:

 • 5 verandersessies op locatie
 • 3 zoomsessies
 • Uitgebreide documentatie
 • Exclusief trainingsprogramma voor thuis
 • 2 bloedanalyses
 • 4 maanden voedingssupplement ter herstel van de hormoonbalans.

Betaling in maandelijkse termijnen is  mogelijk.