Laat de overgang geen stoorzender zijn. Met dit programma ga je snel rust en vertrouwen ervaren. Je leert te dealen met de klachten de gepaard kunnen gaan met de overgang en soms is zelfs verbetering van klachten mogelijk. Dit programma richt zich naast het verbeteren van je zelfbeeld en het boosten van je zelfvertrouwen op kennis over en aanpak van specifieke lichamelijke en emotionele klachten. Resultaat is dat je veel beter in je vel komt te zitten.

3 maanden programma 'Glansrijk door de overgang'

Zo vanaf je 40ste kun je er al mee te maken krijgen, de overgang.

De overgang is een belangrijke markeringsperiode in je leven. Het is de markering tussen je vruchtbare en onvruchtbare periode. Na het doorlopen ervan ben je definitief niet meer in staat om zwanger te worden. Maar deze periode omhelst veel meer dan enkel deze belangrijke markering. Er gebeurt vanalles, zeker ook voorafgaand aan het onregelmatig komen en tenslotte uitblijven van je menstruatie. Veel klachten die vrouwen na, zeg, hun veertigste, ervaren zijn terug te herleiden naar deze overgang.

 

Schommelende hormonen

Veel vrouwen zijn zich daar echter niet van bewust. Bij klachten wordt al snel gedacht aan de omstandigheden waardoor je klachten krijgt. Bijvoorbeeld drukte op het werk, stress in het gezin of andere uitdagingen. Maar onrust, of het opkomen van eerdere angsten en onzekerheden kunnen ook hun oorzaak hebben in de veranderingen in de hormoonhuishouding. Dat weten kan al rust geven en leren hoe hiermee om te gaan kan een verademing betekenen. Tenslotte is het echt niet nodig om alle kwaaltjes en onzekerheden te accepteren als iets ‘dat er nu eenmaal bij hoort’. Veel klachten en kwaaltjes die samenhangen met deze bijzondere overgangsperiode zijn te verminderen met het programma 'Glansrijk door de overgang'. 

Waarom naar een coach met overgangsklachten?

Je kent misschien wel van het bestaan van een overgangsconsulent. Of van een voedingscoach die adviseert bij overgangsklachten. Misschien overweeg je ook hormoonpreparaten om klachten met betrekking tot de overgang te lijf te gaan. Waarom zou je dan naar een coach gaan?

Andere aanpak

Ik benader de overgang meer integraal als een periode van grote veranderingen. Op verschillende vlakken veranderen er dingen die grote impact kunnen hebben op hoe je je voelt. Als je een gezin hebt dan worden de kinderen steeds zelfstandiger en hebben je minder nodig. Op het werk zijn jongere collega's die het werk soms ogenschijnlijk gemakkelijker doen en je onzeker kunnen maken. 

Je komt wellicht in gewicht aan en je lichaam wordt wat minder soepel misschien, je conditie wordt minder, je kunt je vermoeid voelen en je looks nemen af. En dan heb je ook nog de typische overgangsklachten met stip op 1 de opvliegers en het uit je bed zweten. Al deze aspecten van de overgang krijgen aandacht tijdens het programma.

Bepaal zelf de koers van je leven binnen de gegeven mogelijkheden.

Klaar voor een reset?

In het drie maanden durende programma ga jij een reset maken, anders denken over jezelf en je mogelijkheden. Dit programma kent elementen van het programma Verander je zelfbeeld en boost je zelfvertrouwen  maar gaat veel verder. Zo krijg je veel informatie, tools, inzichten en oefeningen aangereikt waarmee jij in 3 maanden echt een reset kunt maken en weer zin hebt in dingen die je nu wellicht als uitdaging ziet. 

Zo leer ik je een techniek aan waarmee je echt de uitkomst van jouw acties gaat beinvloeden. Heb je binnenkort een moeilijk gesprek bijvoorbeeld of wil je iets anders voor jezelf, vul maar in, met een zeer krachtige techniek gebaseerd op de neuropsychologie gaat jouw kans van slagen als een raket omhoog.

En het gaat nog verder want omdat we drie maanden intensief samen aan de slag gaan is dit ook de uitgelezen tijd om al die dingen die je hinderen aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld wat kilootjes afvallen? Of een andere gewoonte graag achter je laten? Ook dat past prima in het programma. Dit unieke op maat gesneden programma is er voor jou als jij echt een reset wil.  

Details programma

  • Het programma start met de Boost-jouw-power-talk. In dit gesprek bespreken we wat jij graag wil bereiken, wat moet er veranderen om je geluk(kiger) te voelen. Samen bespreken we of dit doel te behalen is en of we er beiden zin in hebben om dit samen op te gaan pakken. Zijn we allebei positief dan gaan we 3 maanden intensief aan de slag.
  • Tijdens deze periode hebben we 5 één-op-één-sessies op mijn locatie in Maarheeze. In zogenaamde verandersessies gaan we aan de slag met jouw doel.
  • Gedurende het traject krijg je allerlei info over de overgang, de hormonenrush, wat je zelf kan doen om met de klachten om te gaan. Welke mogelijkheden er nog meer zijn om te dealen met je klachten.
  • Onderdeel van dit traject is een training die je tijdens het traject thuis uitvoert. Deze training staat naast de verandersessies garant voor een boost van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van positieve energie.
  • Je krijgt tools aangereikt om zelf je klachten beter de baas te kunnen en zelfs te verminderen (zelfs opvliegers kun je managen!).
  • Tenslotte krijg je informatie over voeding die helpt de hormonen meer in balans te brengen en je brein te voeden waardoor je helderder kunt denken (ja echt het kan). 
  • Gedurende het programma sta ik standby voor vragen, overleg etcetera.

 

Dit programma boordevol waardevolle input gaat zorgen voor een echte reset en is een cadeau aan jezelf waarmee jij echt verder kunt in je leven.

 

Resultaat van dit programma is dat je lichter en meer ontspannen in het leven staat, je zit beter in je vel doordat je zelfvertrouwen is toegenomen. Je voelt je beter en zekerder over je eigen mogelijkheden en met de tools waarmee je aan de slag bent gegaan ga jij je eigen toekomt beinvloeden. Je hebt datgene aangepakt wat jou nog belemmerde om echt te gaan staan voor wie je bent. Je energie is terug, je hebt geleerd om te dealen met kwaaltjes, je relaties zijn beter en je gezondheid is toegenomen. Kortom, jouw transformatie is in gang gezet.

Investering

De investering voor dit programma bedraagt € 1495,- (inclusief BTW). Betaling in maandelijkse termijnen is  mogelijk.

Speciale nazomeraanbieding

Door corona zijn veel mensen geraakt. Het kan ook flink impact hebben in hoe je je voelt. Als gebaar bied ik tijdelijk dit waardevolle programma aan voor slechts € 849,- in plaats van de gebruikelijke € 1495,-. Boek je in september dan is dit de prijs die geldt.