Welk programma past bij jou?


Verander je zelfbeeld en boost je zelfvertrouwen3 maanden programma 'glansrijk door de overgang'VIP programma  'glansrijk door de overgang'


Heb jij geen last van de typische overgangsklachten maar ben jij er gewoon zo aan toe om de zwaarte en de negatieve gedachten van je af te werpen? Heb jij je in je wensen lang genoeg laten beperken door gevoelens van onzekerheid en twijfel? Is het tijd om te gaan staan voor wie jij van binnen echt bent? Zet deze stap.

Het programma bestaat uit 4 sessies en na afloop voel jij een stuk lichter en meer ontspannen. Je voelt je zekerder en weet beter wat je wil en hoe je daar kunt komen. Lees hier verder 

Laat de overgang geen stoorzender zijn. Met dit programma ga je snel rust en vertrouwen voelen. Je leert te dealen met de klachten de gepaard kunnen gaan met de overgang en de klachten zullen ook afnemen. Dit programma richt zich naast het verbeteren van je zelfbeeld en het boosten van je zelfvertrouwen op kennis over en aanpak van specifieke lichamelijke en emotionele klachten. Resultaat is dat je veel beter in je vel komt te zitten. Lees hier verder.

Gun jij jezelf het beste? In het VIP programma worden de sessies aangevuld met een revolutionaire doorbraak op gezondheidsgebied en een anti-agingregime. Ervaar hoe je in drie maanden een complete transformatie door kunt maken. 

Resultaat is dat jij er klaar voor bent om in de tweede helft van je leven de beste versie van jezelf te zijn, zowel innerlijk als uiterlijk.

Wil je meer weten; lees hier verder.