Jacqueline Philipsen

Ik ben Jacqueline Philipsen en ik ben mijn passie gaan leven. Daarvoor was het wel nodig dat ik mezelf opnieuw leerde kennen toen ik in de 40 was. In de overgang dus. Ik heb vervolgens een andere afslag genomen dan het pad wat het meest voor de hand lag. Dit heeft mij een stuk gelukkiger gemaakt. Het is mijn wens om jou in deze overgangsfase van je leven te ondersteunen. Te ondersteunen om echt jouw leven te gaan leiden. De mogelijkheden te gaan benutten die in jou zitten, te gaan doen waar je blij van wordt. En daarvoor gaan we samen op ontdekkingstocht.

Concreet: pak jouw probleem aan bij de bron, leer datgene wat je hebt te leren uit het verleden en laat het met behulp van coaching ook daar zodat het je vandaag niet meer belemmert. 

Leef jouw potentieel

Dan kun je beginnen om jouw eigen weg te gaan, niet meer gehinderd door datgene wat je op de plek hield waar je niet meer wilde zijn (bijvoorbeeld te zwaar, in een baan die niet meer past, in een relatie die niet meer past, ingetogen terwijl je je wil uitspreken etc.)

In de tweede helft ben jij de beste versie van jezelf

Wat mijn aanpak kenmerkt zijn de volgende zaken:

  • Ik word blij als ik een bijdrage kan leveren aan jouw levensgeluk. Deze betrokkenheid en aandacht voor anderen wordt als prettig ervaren. Samen gaan we aan de slag om jou je lichter en meer ontspannen te laten voelen, vrijer en met meer zelfvertrouwen.
  • Ik leg snel de vinger op de zere plek waardoor we snel tot de kern kunnen komen. Waar is je probleem ontstaan? Dit inzicht helpt om snel vooruit te komen.
  • Ik bied trajecten die gericht zijn op een blijvende verandering van denken. Een doelgericht traject met goede resultaten kunnen bieden was steeds mijn drijfveer in de keuze van scholingen en bijscholingen.
  • Ik zet bewust hypnose en IEMT in, twee methoden die gebaseerd zijn op de werking van ons brein en bijdragen aan de kortste weg naar het behalen van resultaat.

Mensgericht werken

Ik werk sinds mijn dertigste in mensgerichte beroepen. Ik heb fulltime gewerkt als loopbaancoach en coaching is een rode draad door mijn gehele loopbaan. Van medewerker tot manager heb ik gecoacht en geadviseerd in issues van zakelijke en persoonlijke aard.

Opleidingen

Mijn opleidingen op het vlak van mensgericht werken bestaan uit: Opleiding tot Loopbaancoach, NLP, HRM opleidingen, Opleiding tot Hypnosetherapeut en opleiding IEMT. Opleidingen die erop gericht zijn om jou zo goed en efficiënt mogelijk te ondersteunen naar meer vrijheid en meer ontspanning door het benutten van je eigen potentieel.

Integriteit

Door middel van coaching kunnen heel mooie resultaten behaald worden, veranderingen teweeg gebracht worden. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat ik als coach en therapeut steeds weet waar ik mee bezig ben met jou als klant. Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen blijf ik me voortdurend ontwikkelen en spiegelen.

 

Ook ben ik aangesloten bij de Nobco, beroepsvereniging voor professionele coaching.

Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis Boost-jouw-power-talk. Hierin bespreken we jouw situatie en kunnen we kijken hoe ik je kan ondersteunen en ik help je alvast even op weg met jouw vragen. Eerst meer weten? Schrijf je hier in voor het volgen van een webinar.