Jacqueline Philipsen

Ik ben Jacqueline Philipsen en ik sta met mijn 51 jaar vol zelfvertrouwen midden in het leven. Energiek, emotioneel in balans en met een ontzettend goede gezondheid. Dat was niet altijd zo. Mijn leven ging over de gebruikelijke hobbels. Maar toen ik echt koos voor mezelf nam mijn fysieke en mentale weerbaarheid meer en meer toe. Ik besloot mijn gevoel te volgen en te gaan doen waar ik echt oprecht blij van wordt, anderen helpen hun leven helemaal op de rit te krijgen en daar zelf krachtig en bewust sturing aan te geven. Stress voortkomend uit oude patronen ga je loslaten, stress voortkomend uit wat je nu allemaal op je bordje hebt leer je te hanteren en te reduceren. Je gezondheid zowel mentaal en fysiek ga jij verbeteren. 

Leef jouw potentieel

Mijn motto

Juist nu je een leeftijd hebt gekregen dat je je handen vrij hebt om jouw eigen leven weer vorm te geven. Dat je een stuk steviger in je leven staat dan jaren eerder. Juist deze periode leent zich om tijd te besteden aan jouw behoeften en jouw wensen. Als vrouw hebben we dat niet van nature meegekregen om onszelf centraal te zetten. Van ons wordt doorgaans eerder verwacht dat we zorgen voor anderen. Maar als jij voor jezelf gaat zorgen dán zorg je voor iedereen om je heen want dan is het goed toeven met jou in de buurt. Ik begeleid met veel plezier vrouwen in de overgang om deze fase een gloedvolle periode van persoonlijke ontwikkeling, groei en vitaliteit te laten zijn.

In de tweede helft ben jij de beste versie van jezelf

Wat mijn aanpak kenmerkt zijn de volgende zaken:

  • Ik word blij als ik een bijdrage kan leveren aan jouw geluksgevoel. Deze betrokkenheid en aandacht voor anderen ervaren mijn cliënten als oprecht en heel fijn. Samen gaan we aan de slag om jou beter in je vel te laten voelen, ongemakken de baas kunt met meer zelfvertrouwen en de best mogelijke gezondheid.
  • Ik leg snel de vinger op de zere plek waardoor we snel tot de kern kunnen komen. Waar is je probleem ontstaan? Dit inzicht helpt om snel vooruit te komen.
  • Ik bied trajecten die gericht zijn op een blijvende verbetering van hoe jij je voelt, mentaal en fysiek. Een doelgericht traject met goede resultaten kunnen bieden was en is steeds mijn drijfveer in de keuze van scholingen en bijscholingen.
  • Ik zet dan ook methoden en behandelingen in die wetenschappelijk zijn onderbouwd en bijdragen aan de kortste weg naar het behalen van resultaat.

Opleidingen

Gecertificeerd loopbaancoach, NLP, opleidingen op het gebied van Human Resources Management,  Hypnosetherapie, Regressietherapie, IEMT, Hartcoherentie en stressmanagement, Pijnmanagement, Erkend overgangscoach, Basis orthomoleculair advies i.o.

Integriteit

Door middel van coaching en therapie kunnen heel mooie resultaten behaald worden. Jij zit daarbij aan het stuur en ik begeleid je vanuit de bijrijdersstoel. Dat proces goed weten te begeleiden is natuurlijk ontzettend belangrijk. Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen blijf ik me voortdurend ontwikkelen en spiegelen, ben ik aangesloten bij de Nobco, beroepsvereniging voor professionele coaching. Tevens heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

Meer weten? Maak een afspraak van een uurtje voor een gratis Boost-jouw-power-gesprek. Het gesprek vindt plaats in mijn huiselijk ingerichte praktijk of indien gewenst online. We staan stil bij jouw situatie en we bekijken over en weer of het klikt en hoe ik je kan ondersteunen in jouw specifieke situatie.