ASEA

In januari 2020 kwam ik toevallig in aanraking met de wetenschap van redox signaalmoleculen. Het duurde niet lang totdat ik erg enthousiast was over de producten die zijn gemaakt op basis van deze wetenschap. Die producten zijn een vloeistof die je drinkt en producten voor verzorging van de huid. 

Een revolutionair product pakt huidveroudering bij de kern aan

Als we ouder worden dan neemt de snelheid waarmee onze huid zich vernieuwd af. Had je als kind iedere 28 dagen een nieuwe huid, omdat de opperhuid zichzelf in die tijd vervangt; naarmate je ouder wordt duurt dat vernieuwen steeds langer. Gevolg is dat de huid tekenen van huidveroudering krijgt. Rimpels, een slappe huid, vlekjes etcetera. De huidvernieuwing gaat simpelweg niet meer snel genoeg om alle schade door invloeden van buitenaf op te heffen. 

Uit onderzoek is gebleken dat redox signaalmoleculen een cruciale rol spelen bij huidvernieuwing. Deze moleculen worden door het lichaam zelf aangemaakt maar met het ouder worden neemt de aanmaak van deze moleculen af. Gevolg: de celvernieuwing verloopt trager.  De Renu gels bevatten een hoge dosis van deze redox signaalmoleculen, lichaamsidentiek aan de moleculen die door het lichaam zelf worden aangemaakt. Wat er gebeurt als je de gel op je huid smeert is dat de huid zich gaat verjongen. 

Niet te geloven?

Als je de resultaten op de foto's bekijkt dan kun je het nauwelijks geloven. Maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de huid er echt jonger uit gaat zien door het dagelijks gebruik van de gels. En dat binnen enkele maanden. Er is een volledige huidverzorgingslijn die op elkaar is afgestemd. Ik vertel je er graag meer over.