Aandacht voor gezondheid

Naast aandacht voor het mentale welbevinden van mensen besteed ik ook aandacht aan gezondheid. Want met het ouder worden komt ook steeds meer het besef dat we maar één lichaam hebben. We mogen dan wel steeds ouder worden doordat de gezondheidszorg is verbeterd maar dat wil niet zeggen dat we vitaal ouder worden. Ons lichaam heeft in onze westerse maatschappij met onze eetgewoonten, met allerlei schadelijke stoffen om ons heen en hoge stresslevels veel te verduren. Het veroudert en soms sneller dan je zou willen. Vitaal oud worden, dat is wat we willen en daarom heb ik kennis opgedaan over vitale zaken met betrekking tot onze gezondheid. Ik pas het in mijn eigen leven toe en adviseer je er graag over zodat jij ook de teugels van je gezondheid in handen kunt nemen. Dan kun je lekker blijven genieten, soepel bewegen en alles boordevol energie doen. Word in de tweede helft van je leven de vitaalste versie van jezelf. 

Onze gezondheid staat geschreven in onze cellen

Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. De cellen zijn onze bron van leven. We zijn ooit uit de samenkomst van twee cellen ontstaan en die zijn zich gaan delen, en delen en delen. En jouw cellen delen zich nog steeds. Maar door het ouder worden gaat dat niet meer in het tempo waarop ze dat eerder deden. Verdween een blauwe plek op je kinderknie in no time; nu doet je lichaam er een stuk langer over om diezelfde beschadiging op te lossen. En de kwaliteit van de cellen neemt ook af in de loop van de jaren. Allerlei invloeden van buitenaf zoals oxidatieve stress, toxinen, medicijnen etcetera vormen een bedreiging voor de kwaliteit van onze cellen en daarmee een bedreiging voor onze gezondheid. Dus als je op celniveau invloed uit kunt oefenen op het zelfherstellend vermogen van je lichaam dan kun je het verouderingsproces positief beinvloeden. 

Een reset voor een betere gezondheid

Je lichaam ondersteunen om maximaal te functioneren én je brein weer als vanouds laten presteren, je kunt er invloed op uitoefenen. Ik leg je graag in begrijpelijke taal uit hoe een en ander werkt en hoe je door aanpassingen in je eetpatroon en door het nemen van de juiste supplementen definitief kunt afrekenen met bijvoorbeeld vermoeidheid, een wattenhoofd en allerlei andere chronische kwalen. Mocht je twijfelen over nut en noodzaak van supplementen; deze zijn na je 40ste echt geen luxe maar een noodzakelijke toevoeging op een gezond dieet. Het helpt om bedreigingen die op ons lichaam afkomen onschadelijk te maken. 

Het oog wil ook wat

Ouder worden prima maar wel op een wat elegante manier graag. Ik was altijd al geinteresseerd in mogelijkheden om mijn huid zoveel mogelijk te laten stralen zonder botox en fillers. Toen er producten op mijn pad kwamen die daadwerkelijk effectief zijn tegen een sagging skin en rimpels minder diep maakt maakte me dat dan ook erg blij. Het werkt echt en dat ook nog voor een heel betaalbare prijs. Goed in je vel zitten? Er uitgerust uitzien helpt hier zeker bij. 

Vitaal oud worden? Ondersteun het zelfhelend vermogen van het lichaam op natuurlijke wijze.