Wat houdt de CHAIN methode in

Mijn methode: CHAIN 

Het hart van de chain is jouw shinezone. LEER wat helpt, LAAT LOS wat niet meer nodig is en be prepared op de beste tweede helft waarin jij de beste versie van jezelf bent.

C > COACHING loopt als een rode draad door mijn traject. Coaching is ondersteuning krijgen bij het zelf formuleren van antwoorden op je vragen. Het resultaat is dat je inzichten krijgt en als jij inzichten hebt in wat je doet en waarom dan kun je ook bewust kiezen iets anders te gaan doen. Coaching gaat dan ook verder dan een goed gesprek en zet je aan het denken. De basic ‘C’ van CHAIN.

H > HYPNOSE wordt door mij altijd ingezet in een traject als methode om een blijvende verandering in denken te realiseren. Want als jij ergens op een andere manier over denkt dan voel je je anders en ga je ook anders doen. De prachtige ‘H’ van CHAIN.

A > AANDACHT VOOR DE GEZONDHEID , zowel de mentale als fysieke gezondheid vormt een belangrijk schakel in het traject. Naast het inhoudelijke traject kan ik aan de hand van metingen bepalen hoe het gesteld is met het stressniveau in je lichaam en hoe gezond je cellen zijn. Ik geef je advies hoe je beiden flink kunt verbeteren en hoe e je looks behoudt. Let the tweede helft begin! De aandachtige A van CHAIN.

I > IEMT geeft je verbluffend snel een blijvende verandering in denken. Het is een methodiek om rechtstreeks veranderingen aan te brengen in je onderbewuste door de inzet van oogbewegingen. De powerfull ‘I’ van CHAIN

N > NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. NLP geeft handvatten voor een inzichtgevend gesprek. De onmisbare ‘N’ van CHAIN

Keuze voor CHAIN methode bij (beginnende) overgangsklachten

Misschien ben je er inmiddels achtergekomen dat je gevoelens van onrust, angst en onzekerheid misschien wel worden veroorzaakt door de overgang. Dat is heel begrijpelijk want zowel over gevoelens van onrust en onzekerheid als over de overgang wordt niet zo snel gepraat. Het kan dan ook best zijn dat je al een tijdje een beetje vastloopt maar dat je niet weet waardoor dat komt. Je bent niet alleen. Veel vrouwen ervaren dit gevoel zo is mijn ervaring.

Maar nu je zo ver bent vraag je je misschien af welke aanpak bij jou past? Misschien denk je erover naar de huisarts te gaan met je klachten. Vraag je om een doorverwijzing naar een overgangsconsulent wellicht of ga je op zoek naar een coach die je helpt met je gevoelens van onrust, angst en onzekerheid? 

 

Meer over de methode

Bij het ontwikkelen van mijn methode heb ik mij afgevraagd waar jij het meeste bij gebaat bent als je gebukt gaat onder klachten van angst, onrust en onzekerheid als gevolg van de overgang. Met de overgang worden namelijk niet alleen de typische klachten bedoeld die vaak met 'de overgang' wordt aangeduid. De overgang zie ik als een ruimer begrip. Namelijk de periode in jouw leven tussen de 40 en pakweg 55 jaar.

KENMERKEN VAN DE OVERGANGSPERIODE

  • Je energiepeil is gedaald. Je kunt ’s ochtends echt wakker worden met een behoorlijk portie tegenzin om aan de dag te gaan beginnen;
  • Als je kinderen hebt dan worden deze steeds zelfstandiger en ze hebben je steeds minder nodig;
  • Je look verandert: je krijgt rimpels, je huid verliest zijn elasticiteit, je haren worden soms ook dunner, je lichaamsvorm verandert;
  • Je denkt niet meer zo snel als eerder en dat kun je merken op je werk bijvoorbeeld waar jongere collega’s eenvoudiger nieuwe dingen onder de knie krijgen;

    Het zijn deze kenmerken die mij hebben gemotiveerd om een methode en een programma te ontwikkelen waarmee jij glansrijk door de overgang gaat.

     Want het is mijn missie om jou te helpen jezelf helemaal te gaan zien; mooi als je bent, waardevol als je bent, uniek als je bent. 

    De CHAIN-methode biedt vanwege de aandacht voor zowel mentale als fysieke klachten alsmede voorlichting, eventueel ondersteuning met producten, een totaalbenadering van de overgang(speriode).